Disclaimer & Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de auteur(s) worden overgenomen/gebruikt.

Voor een verzoek om gebruik te maken van (een deel) van de informatie op deze website, kunt u een mail sturen naar info@houtsnijkunstbali.nl. Het uitblijven van een antwoord, betekent dat er (nog) geen akkoord is met uw verzoek.

www.houtsnijkunstbali.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle eigen op deze website aangeboden informatie (waaronder alle eigen teksten, en eigen grafisch materiaal en eigen logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.houtsnijkunstbali.nl of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende.

Wanneer er op www.houtsnijkunstbali.nl links naar websites van derden worden weergegeven, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door www.houtsnijkunstbali.nl worden aanbevolen. www.houtsnijkunstbali.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door www.houtsnijkunstbali.nl niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Vanuit educatief oogpunt is er gebruik gemaakt van diverse bronnen op www.houtsnijkunstbali.nl. Er is zoveel mogelijk getracht aan bronvermelding te doen, waar bekend. Bent u van mening dat u de rechtmatige eigenaar bent van beeld- en/of tekstmateriaal en bent u het niet eens met de plaatsing daarvan op deze website, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar info@houtsnijkunstbali.nl.

Een lijst met bronnen zal spoedig worden vermeld onder het kopje ‘Bronnen’ op www.houtsnijkunstbali.nl .

Back to Top